Et presentem una sèrie d'infografies que t'ensenyaran a preparar, pas a pas, els plats més destacats del pòdcast. I és que no hi ha millor manera de cuinar les elaboracions de Koldo Royo que a través d'aquestes fitxes visuals, tan senzilles com aclaridores. Posa't a la feina!
La primera recepta ideada per Koldo Royo està pensada perquè la comes en un táper que puguis escalfar en el treball. Prepara-la un dia abans i gaudeix d'aquest guisat de calamar. Un menjar saborós, fàcil, i saludable.
La segona recepta també és per a portar en táper, però aquesta vegada Koldo Royo l'adaptada a aquelles persones que no disposen de microones en el treball. Una refita és una opció perfecta!
La tercera recepta està destinada a aquells treballadors que, per les especials de la seva jornada, només poden alimentar-se a través de termos o ampolles isotèrmiques. D'aquesta manera, Koldo Royo els ensenya a cuinar receptes líquides riques i saludables com aquesta crema de carabassa, moniato i llenties taronges.
La quarta forma part del receptari per a ajudar a prevenir el cop de calor en l'entorn laboral. Està pensada, sobretot, per a persones que treballen a l'aire lliure. Què millor que un entrepà d'hummus per a combatre la calor!
La cinquena forma part del receptari per a ajudar al fet que les persones amb treballs sedentaris aprenguin a alimentar-se correctament al llarg de la seva jornada. Així doncs, si el teu treball requereix que passis llargs períodes assegut, implica poc moviment físic o et limita la possibilitat de moure't, aquest és el teu episodi. Posa't a la feina!
La sisena forma part del receptari per a persones amb treballs que impliquen un esforç físic moderat o intens. Si el teu treball requereix un consum energètic elevat, és essencial que el teu menjar t'aporti tota l'energia que necessites. Vols idees?
La setena forma part del receptari per a persones amb treballs nocturns o per torns. Si la teva ocupació requereix que passis tota la nit treballant o estàs subjecte a un treball per torns al costat dels teus companys, el prestigiós xef basc Koldo Royo, llorejat amb una estrella Michelin, t'ensenya a preparar una recepta perfecta.
Aquesta equilibrada elaboració forma part del receptari per a persones majors de 55 anys, una edat on cal cuidar-se especialment, no sols en aspectes com determinats esforços físics, factors de stress o posturals, sinó també en les pautes i hàbits alimentiarios. El prestigiós xef basc Koldo Royo, llorejat amb una estrella Michelin, t'ensenya a preparar aquest plat.
Aquesta elaboració forma part del receptari de plats rics en vitamina D, un nutrient clau per a l'absorció del calci, essencial per a prevenir la deterioració òssia i que ajuda reduir el risc de malalties com l'osteoporosi entre tots els treballadors. A més, el calci també juga un paper important en la salut cardiovascular i en l'enfortiment del sistema immunològic de qualsevol treballador.
L'arròs amb cloïsses és un plat complet, saborós i fàcil de preparar, ideal per a mantenir bons nivells de ferro en la dieta diària. Aquesta recepta combina hidrats de carboni d'absorció lenta amb les propietats nutricionals dels mol·luscos, que aporten ferro hemo d'alta biodisponibilitat. A més, s'adapta perfectament al format táper, la qual cosa la converteix en una opció excel·lent per a menjar en el treball sense renunciar al sabor ni als beneficis d'una alimentació equilibrada.
El moniato farcit de gall d'indi és un menjar complet, equilibrada i fàcil de preparar, perfecta per als qui busquen mantenir una alimentació saludable sense complicacions. Aquesta recepta combina carbohidrats complexos d'alliberament lent presents en el moniato —rics en fibra i betacarotens— amb la proteïna magra del gall d'indi, que aporta aminoàcids essencials i nutrients com el seleni i les vitamines del grup B. El resultat és un plat saciante, nutritiu i amb un excel·lent perfil energètic. A més, es conserva molt bé en táper, la qual cosa ho converteix en una opció ideal per a portar al treball o a la universitat, gaudint d'un sabor reconfortant sense renunciar als beneficis d'una dieta equilibrada.
💓 Tu corazón prefiere las escaleras 💓
¿Ascensor o escaleras? 🚪⬆️ Cada vez que eliges subir por las escaleras, tu cuerpo te lo agradece:
💪 Fortaleces tu corazón
🏃♀️ Mejoras tu salud cardiovascular
🩸 Aumentas el colesterol bueno (HDL)
🚫 Reduces el riesgo de enfermedades cardíacas y accidentes cerebrovasculares
No necesitas un gimnasio para cuidar tu salud — solo un par de escalones y un poco de decisión 😉